Leyla Everlasting, o comedie nouă turcească pe Netflix

Printre noutățile lunii decembrie pe Netflix s-a numărat și filmul Leyla Everlasting. Un film originar din Turcia, o comedie realizată de către Ezel Akay.

Despre ce este vorba în Leyla Everlasting
O femeie casnică, extrem de rezistentă, soțul său și psihologul lor de cuplu se află în mijlocul unui triunghi amoros toxic și unui complot în jurul unui manuscris antic. Pe scurt, Adem, vrea să divorțeze cu orice preț de soția sa Leyla pentru a se căsători cu Nergis, terapeuta de cuplu.

Însă Leyla este genul de femeie care crede în căsătoria pe viață și refuză să îi ofere divorțul. Adem mai are o singură soluție la îndemană, aceea de a o elimina din peisaj pe Leyla. Însă, nici căderea de pe scări, un mare salt pe fereastră sau o electrocutare nu sunt de ajuns pentru ca Leyla să moară… de fiecare dată revine la viață. De parcă ar avea nouă vieți.

Trailerul este mai mult decât suficient pentru a completa tabloul
Comedia este complet nebună, cu personaje extrem de amuzante, unele mai amuzante decât altele. Ne gândim în special la cei doi ambulanțieri, total irezistibili. Restul nu reprezintă decât o succesiune de tentative de crimă… de fiecare dată eșuate. Totul este dublat de un manuscris misterios, dorit de un colecționar misterios.

Trioul principal este pur și simplu excelent și ansamblul se savurează fără să cauți să înțelegi mare lucru. În ciuda lungimilor muzicale care vin să marcheze fiecare tentativă de asasinat în parte și în cadrul cărora Adem se regăsește în întâlnirea directă cu “eurile” sale interiorare, comedia funcționează de minune și finalul ajunge să ne explice absolut totul, reușim să înțelegem totul.

Pentru pasionații de comedie, filmul Leyla Everlasting este filmul perfect, ideal pentru a fi urmărit în acest început de an, chiar dacă nu va deveni cel mai popular din catalogul Netflix.

Leyla Everlasting (2020) Online pe IMDb: https://www.imdb.com/title/tt11792734/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *