I Care a Lot, o comedie neagră 2021 difuzată de Netflix

Netflix tocmai a dezvăluit trailerul filmului I Care a Lot, noul său film cu Rosamund Pike. Imaginile promit un thriller cu umor negru și o performanță excepțională din partea actriței britanice.

Rosamund Pike, manipulatoare în acest film

Netflix va dezvălui în curând noul său film, I Care a Lot. Acțiunea filmului se interesează de Marla Grayson, un tutore legal specializat în rândul persoanelor în vârstă și putred de bogate și de-a lungul vremii și-a capatat o anumită reputație în acest domeniu.

În realitate, Marla este o persoană necinstită, care profită din plin de oameni, care pune mâna pe bunurile victimelor sale și le vinde mai apoi pentru a duce viața de lux cu care s-a obișnuit. Însă, în momentul în care țintește o nouă victimă, Marla începe să bănuiască că aceasta are conexiuni periculoase care ar putea să îi pună viața în pericol.

I Care a Lot este un film realizat de către Jake Blakeson. Actrița principală este Rosamund Pike care intepretează rolul personajului principal, Marla Grayson. Dianne West interpretează rolul lui Jennifer Peterson, noua victimă a Marlei care ar putea să îi aducă acesteia mari probleme. În acest lung-metraj o mai putem vedea pe Eiza Gonzalez, Peter Dinklage și pe Alicia Witt.

O comedie neagră sub formă de thriller

Netflix tocmai a postat online trailerul pentru filmul I Care a Lot. Imaginile promit un thriller care se apropie de o comedie neagră, având în centru un personaj principal cu o morală îndoielnică. Celelalte personaje din film nu sunt atât de dezvoltate.

I Care a Lot este un film original, populat cu personaje necinstite, unele mai necinstite decât altele. Rosamund Pike este incredibilă în rolul acestei femei necinstite și manipulatoare. Filmul este difuzat pe Netflix începând cu data de 19 februarie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *