Black Beach, un thriller spaniol ambițios și original

Realizatorii spanioli sunt în vogă de câțiva ani deja, dacă este să ne luăm după ritmul în care lansează thrillere, unele mai palpitante decât altele.

După Isla Minima, Que Dios Nos Perdone sau El Reino, Black Beach se anunță a fi un thriller de succes. Raul Alvaro se reîntoarce pentru a interpreta rolul unui corporatist. Carlos lucrează într-o companie de succes și este pe cale să devină asociat, abia așteaptă să își vadă acest vis împlinit.

În acest moment crucial din cariera sa, Carlos primește sarcina de a interveni în răpirea inginerului din cadrul unei companii petroliere americane, rapire ce a avut loc în Africa.

Acest incident pune în pericol semnarea unui contract de câteva milioane de dolari pentru compania la care Carlos lucrează.

Carlos se îndreaptă spre Africa și, în timpul acestei călătorii, va fi nevoit să facă față consecințelor acțiunilor sale din trecut, din perioada în care a lucrat în această țară și să aleagă între interesele personale și profesionale.

Black Beach este un thriller spaniol realizat de Esteban Crespo, cu impecabilul Raul Alvaro în rolurile principale, un thriller care ne duce din Europa în Africa, în inima celor care învârt banii și aspiră la putere.

Black Beach este numele unei închisori de pe insula Bioko, din Guineea ecuatorială, închisoare ce nu are o reputație foarte bună, cunoscută fiind pentru faptul că a instituționalizat brutalitatea față de prizonieri și a optat pentru raționalizarea alimentelor.

Carlos, eroul filmului lui Esteban Crespo va fi nevoit să intervină în Africa pentru a-l găsi în viață pe inginerul unei companii petroliere, sechestrat de un presupus terorist.

Black Beach este fără îndoială un thriller dramatic interesant care stigmatizează puterea uneori toxică a marilor corporații internaționale care preferă să își pună propriile interese financiare înaintea intereselor umane. Esteban Crespo reușește să mențină tensiunea de-a lungul întregului film, care poate fi considerat unul ambițios și original.

Black Beach (2020) Online pe IMDb: https://www.imdb.com/title/tt9660688/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *